Cieplutko się ubrałeś? Bo bez ciepłych gaci już nie ma co na strzelnice jechać

A ja chyba nigdy tak źle jak dzisiaj nie strzeliłem... tragedia.

|
bełchatowska smolarka cz. IIModerator: Moderatorzy wiatrówkowi
99 pkt, w takich warunkach, szacun po prostu. ![]() W Pcz gorzej ode mnie to już nikt nie strzelił ![]() Ale czemu nie brałeś udziału w żadnej konkurencji? ![]() Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
nie pozwala nam się cieszyć tym co posiadamy.
Warto zapamiętać że z soboty na niedziele zmieniamy czas na zimowy. No i pamiętać żeby zimowo, a w każdym razie ciepło ubrać się na strzelnicę. Bo ciepła kawa lub herbata zawsze są dostępne. ![]() Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
Bo konkurencja słaba ![]() HW 97K
DOT 6-24
No i po zawodach.
Zakończyliśmy tymi zawodami sezon, wspaniały słoneczny dzień, prawie bezwietrzny. Spadające z drzew liście... co za widok w lunecie ![]() W przyszłym roku formuła "Snajper 100 metrów" będzie z tego co wiem poszerzona ![]() Ale na szczegóły przyjdzie czas. Do przyszłego roku ![]() Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
było za***iście:) pogoda warunki oraz ceny.. super extra qlll a towarzystwo........... nie do zastąpienia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HW 97K
DOT 6-24
Co do strzelnicy w Bełchatowie jest światełko w tunelu
Program jednego z ugrupowań, na ostatniej pozycji w części nr 4 czyli rozwoju oświaty, kultury i sportu zawiera: I pewnie to nie ostanie wybory gdzie taki punkt będzie można zapisać ![]() Bo usłyszałem gdzieś hasło: Ba, zdaje się że 6 sierpnia tego roku rozpoczęto projekt "Giganty Mocy", koszt jedynie 20 mln, i co z tego ze o strzelnicy pisze się od kilku lat, "Giganty" i tak powstaną szybciej. Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
Hej chłopaki.
Czy na zakończenie sezonu planujemy jakieś spotkanko? Niekoniecznie na Smolarce, bo dochodzę do wniosku że zaciszna ulica Aliny co najmniej w kolczatki została "uzbrojona" ![]() No i nie bedzimy godać na spotkaniu o gwerach ... ![]() Zbyt często pragnienie tego czego nie mamy
powiem tak.... jeztem za ![]() HW 97K
DOT 6-24
|
|