Wątek poświęcony zebraniu grupy wyjazdowej na zawody.
Za 2 tygodnie w Gdańsku są zawody więcej informacji LINK
Organizujemy drużynę, czy są chętni ?
Wyjazd w piatek, 2 noclegi, wstępnie tanspot już jest, są tez 3 chętni.
Zapowiadają się dwa dni i dwie noce świetnej zabawy
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2013, 21:55 przez mariusz.w, łącznie zmieniany 2 razy.
Grzeczność ze spluwą jest lepsza od samej grzeczności. Al Capone Porażkę odnosi ten , kto próbuje ...
Gdyby Jezus miał broń to by przeżył ... Homer Simpson
Hej Mariusz, może bym się wybrał z wami? Co prawda jeszcze się waży co będę robił 11 maja, ale bardzo bym chciał popróbować... Kto jedzie? Jak bym chciał strzelić sylwetki pierwszego dnia to drugiego mógłbym spróbować FT (bo FT strzelają pierwszego i drugiego dnia)?
OK to ja już się zapisałem, nie wiem w co mam strzelać
ale zaznaczyłem FT jak mnie Włamywacz op...l że miało być HFT to się zmieni za tydzień
Grzeczność ze spluwą jest lepsza od samej grzeczności. Al Capone Porażkę odnosi ten , kto próbuje ...
Iperyt68 pisze:Hej Mariusz, może bym się wybrał z wami? Co prawda jeszcze się waży co będę robił 11 maja, ale bardzo bym chciał popróbować... Kto jedzie? Jak bym chciał strzelić sylwetki pierwszego dnia to drugiego mógłbym spróbować FT (bo FT strzelają pierwszego i drugiego dnia)?
Pewnie się da ...
Serdecznie zapraszam, wzmocnisz naszą reprezentację
dojedziesz do Zielonej lub lepiej Sulechowa a potem z nami
Za tydzień podejmiemy decyzje czy jednym dużym autem czy dwoma mniejszymi, z tobą jest 5 chętnych osób.
No wlasnie nie do konca
Sam juz nie wiem co strzelac mam
Piotrek jak mozesz skoryguj zapisalem sie na FT
Panowie fajowo że chcecie jechać a o resztę się nie martwcie . Ja i inni koledzy tak się Wami zajmą że napewno będziecie zachwyceni - tam są sami przyjaciele . I zawsze troszczą się o nowych strzelców . POZDRO
No to panowie decydowac się transport sie wymysli
Wyjazd w piatek nocleg na sobotę wracamy w niedziele wieczorem
Trening mam nadzieje że 5 maja zrobimy
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 20:59 przez mariusz.w, łącznie zmieniany 2 razy.