Serwis HW95 po 10 latach
Moderatorzy: Jka, Moderatorzy wiatrówkowi
-
Dami327
- Nowy użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy
Serwis HW95 po 10 latach
Cześć,
Jestem tu nowy, została mi po tacie HW95 ale przez 10 lat leżała w garażu.
Chciałbym przywrócić ją do żywych, wiem że nie ma wiele przebiegu, do tego jest luneta i tłumik.
Może ktoś polecić serwis blisko 43-100 Tychy który zajął by się nią z odpowiednim podejściem ? Nie chciałbym jej wysyłać kurierem stąd prośba o pomoc w znalezieniu odpowiednich ludzi do 50km od w.w. adresu.
Pozdrawiam Damian.
Jestem tu nowy, została mi po tacie HW95 ale przez 10 lat leżała w garażu.
Chciałbym przywrócić ją do żywych, wiem że nie ma wiele przebiegu, do tego jest luneta i tłumik.
Może ktoś polecić serwis blisko 43-100 Tychy który zajął by się nią z odpowiednim podejściem ? Nie chciałbym jej wysyłać kurierem stąd prośba o pomoc w znalezieniu odpowiednich ludzi do 50km od w.w. adresu.
Pozdrawiam Damian.
- Kacper_Potocki
- Zasłużony dla forum

- Reactions:
- Tematy: 56
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
- Kontakt:
Re: Serwis HW95 po 10 latach
Senio jest świetny, ale trzeba wysyłać, bo mieszka daleko. Jak chcesz blisko to w Kętach robi kolega Wojtek. Masz chyba 35km do Kęt. Jak będziesz zainteresowany to pisz do mnie na PW, albo pod numer: 5O8.726-2O4 i podam namiary na Wojtka, wtedy powołasz się na mnie.
FWB C20 | Diana 75 HFT | Diana 75 BR25 | Walther LG400 BR25 | Walther LG400 BR50
- Zmara
- Zarejestrowany użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 7
Wysyłaj do Senia i nic się nie bój. Robił mi 3 szt. HW97 (laminat,KT i STL), jedną HW 50s i HW 30s, wszystko na full SPA, chodzi jak ta lala i piekielnie celne. Senio dba o powierzony sprzęt, więc absolutnie nie musisz się obawiać, że mu się coś stanie.
Zobacz co potrafi HW 97 po "czarach" Senia na 26m.
Zobacz co potrafi HW 97 po "czarach" Senia na 26m.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkiego po trochu 
- Ultra3000

- Reactions:
- Tematy: 35
-
Dami327
- Nowy użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy
Dzięki za odzew Panowie!
Z racji że zależało mi na własnym transporcie wybrałem się do Pana Wojtka z Kęt.
Czas usługi, kontakt i podejście zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, wiatrówka była gotowa na drugi dzień! Nie oczekiwałem cudów na kiju a cuda się zadziały (zakres prac wybiegł ponad ustalony że tak powiem w gratisie). Ponieważ mam do niej większy sentyment niż parcie "wejścia" w ten sport jestem z usług tego Pana bardzo zadowolony - dostałem odpowiedź na wszystkie moje pytania laika i cały zakres usługi został mi przedstawiony od strony technicznej jak i finansowej przed podjęciem prac za co bardzo dziękuję. Dostałem również cenne wskazówki apropo użytkowania i przygotowania do pierwszych testów.
Aktualnie czekam na śrut i trochę wolnego w grafiku żeby zobaczyć co ta bestia potrafi.
Korzystając z okazji, może jest ktoś z moich okolic (43-100 Tychy) i poleci jakieś bezpieczne miejsce do strzelania ? Znalazłem BOSiR Bieruń i tam zamierzam jechać w pierwszej kolejności, a w przyszłości chętnie bym skorzystał z jakiegoś "placyku" co by sobie postrzelać do jakiś puszek, kto wie może groszówek?
Oczywiście po strzelaniu od razu zdam relacje bazując na moich doświadczeniach z tą wiatrówka sprzed 10 lat i nie omieszkam się pochwalić wynikami
Pozdrawiam Damian
Z racji że zależało mi na własnym transporcie wybrałem się do Pana Wojtka z Kęt.
Czas usługi, kontakt i podejście zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, wiatrówka była gotowa na drugi dzień! Nie oczekiwałem cudów na kiju a cuda się zadziały (zakres prac wybiegł ponad ustalony że tak powiem w gratisie). Ponieważ mam do niej większy sentyment niż parcie "wejścia" w ten sport jestem z usług tego Pana bardzo zadowolony - dostałem odpowiedź na wszystkie moje pytania laika i cały zakres usługi został mi przedstawiony od strony technicznej jak i finansowej przed podjęciem prac za co bardzo dziękuję. Dostałem również cenne wskazówki apropo użytkowania i przygotowania do pierwszych testów.
Aktualnie czekam na śrut i trochę wolnego w grafiku żeby zobaczyć co ta bestia potrafi.
Korzystając z okazji, może jest ktoś z moich okolic (43-100 Tychy) i poleci jakieś bezpieczne miejsce do strzelania ? Znalazłem BOSiR Bieruń i tam zamierzam jechać w pierwszej kolejności, a w przyszłości chętnie bym skorzystał z jakiegoś "placyku" co by sobie postrzelać do jakiś puszek, kto wie może groszówek?
Oczywiście po strzelaniu od razu zdam relacje bazując na moich doświadczeniach z tą wiatrówka sprzed 10 lat i nie omieszkam się pochwalić wynikami
Pozdrawiam Damian
-
jacek sygula

- Reactions:
- Tematy: 53
-
jacek sygula

- Reactions:
- Tematy: 53
- Kacper_Potocki
- Zasłużony dla forum

- Reactions:
- Tematy: 56
- Kontakt:
Senio, to chyba miejscowość w Wielkopolsce.
A jeśli chcecie strzelać , to Kęty mają fajną strzelnicę.
A jeśli chcecie strzelać , to Kęty mają fajną strzelnicę.
FWB C20 | Diana 75 HFT | Diana 75 BR25 | Walther LG400 BR25 | Walther LG400 BR50
-
ChrisCO2
- Sponsor Forum

- Reactions:
- Tematy: 9
- Grupa: Sponsor Forum
Hej, mam też do serwisu HW95 oraz IŻ-a 61. Czy moglibyście, proszę, polecić kogoś w okolicach Wrocławia?