Nasza miejscówka
Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
-
yru
- Reactions:
- Tematy: 1
- Grupa: Zarejestrowani użytkownicy
- Kontakt:
Re: Nasza miejscówka
Ostra spoko, ale plinkling z wiatróweczki ma swój urok i luz.. i zdecydowanie mniejszy rygor miejscówki. Mnie się udało wśród kolegów z firmy i znajomych poza trochę ludzi zarazić strzelaniem czysto rekreacyjnym. Chodzi po głowie jakaś integrację zrobić. Na razie bardzo lekko i niezobowiązująco chodzi, ale każde dobre rady przyjmę gdzie kiedy, kogo zaprosić, kogo nie zaprosić ;p itp. Jaka formula się sprawdza/sprawdzała?
- Witja
- Zarejestrowany użytkownik

- Reactions:
- Tematy: 13
Znajdź w miarę bezpieczne miejsce, i po prostu napisz, choćby i tutaj, że w dniu takim a takim w miejscu takim a takim będzie spotkanie strzeleckie ludków z wiatrówkami. I tyle. Potem juz czekasz na odzew, ale jeśli masz juz jakiś zalążek swojej ekipy to bez problemu będziecie się bawić w swoim gronie. Jeżeli te spotkania będą w miare regularnie to z czasem grupa sie rozrośnie. A może kolega Yogi reaktywuje swoją miejscówkę, jeżeli będą zainteresesowani. Z doświadczenia wiem też, że nic nie daje większego kopa do strzelania z wiatrówki jak wyjazd na jakiekolwiek zawody. I wcale nie trzeba się napinać na wynik. Pozdrawiam. Emeryt Witja.
0,177, Tikka, Mossberg, Kebab 9x19, FN 502
-
elsatono

- Reactions:
- Tematy: 3
Witam wszystkich serdecznie.
Z kolegą Bizon81 planujemy spotkania treningowe. Posiadamy trenażery i inne gadżety. Planujemy strzelać w lasach. Okolice Poraja, Biskupic, Olsztyna, Poczesnej. Pierwsze takie spotkanie mamy już za sobą i dość fajną miejscówkę. Ja osobiście szukam fajnych miejsc w okolicach o których pisałem. Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do kontaktu.
Najchętniej była by to sobota.
Jeżeli ktoś ma fajne bezpieczne miejscówki, chętnie z nich z korzystamy.
Z kolegą Bizon81 planujemy spotkania treningowe. Posiadamy trenażery i inne gadżety. Planujemy strzelać w lasach. Okolice Poraja, Biskupic, Olsztyna, Poczesnej. Pierwsze takie spotkanie mamy już za sobą i dość fajną miejscówkę. Ja osobiście szukam fajnych miejsc w okolicach o których pisałem. Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do kontaktu.
Najchętniej była by to sobota.
Jeżeli ktoś ma fajne bezpieczne miejscówki, chętnie z nich z korzystamy.
AA TX 200 by Bizon+ Element Optics
Daystate MK4+ Element Optics
Daystate MK4+ Element Optics
- Witja

- Reactions:
I cyk, kolejny roczek na forum minął. W sumie zebrało ich się dwadzieścia. Jeszcze dycham. Przy okazji tym wpisem ożywiłem lokalne forum. Jeden wpis na rok. za***iście.
- AndyOO

- Reactions:
- Tematy: 12
No to, dla tak znacznego wydarzenia, należą się gratulacje od zaprzyjaźnionych Scyzoryków dla przyjaciół Medalików

- Witja

- Reactions:
Podziękował. Na scyzorów zawsze mogę liczyć. A przy okazji...... Wesołych, zdrowych i bogatych Świąt Wielkanocnych,
- AndyOO

- Reactions:
- Tematy: 12
I vice wersja, Medalicom wesołego jajka albo i więcej niż jednego na te święta wam życzę