|
Przywitaj Sie...Moderatorzy: Moderatorzy WBP, Moderatorzy wiatrówkowi, Moderatorzy CP
Re: Przywitaj Sie...Cześć, z tej strony ekranu Jacek, aktualnie męczący pistolet pneumatyczny i strzelanie do tarczy. Pozdrawiam
Re: Przywitaj Sie...Cześć.
Na imię mam Marcin. Forum śledzę ładne parę lat, świetna lektura i skarbnica wiedzy. W okolicach 2019 roku przypomniałem sobie jak świetnie za dzieciaka strzelało mi się z wiatrówki na P.O. w szkole. Nawet udało mi się zająć drugie miejsce na jakichś zawodach wojewódzkich na 10 metrów ![]() Po miłych wspomnieniach zapragnąłem posiadać własną wiatrówkę i przypomnieć sobie jak to jest. Po rozeznaniu zakupiłem z innego jak to tu chyba nazywacie niebieskiego forum HW30s po tuningu u Hogana (życzę powrotu do zdrowia). Wystrzelałem w kilka dni paczkę śrutu do tarczy i spinerów, ale obowiązki, dzieci itp. znowu odwróciły moją uwagę od strzelania. Wiatrówka powędrowała do rodziców na działkę, tam przecież szybciej znajdę czas na przyjemności. Tak mi się zdawało.... Ostatnio będąc na działce synek sześcioletni zapytał mnie co to. Jakże się ucieszyłem jak rozpakowałem futerał z HW30 ![]() Dziś jadę do rodziców z planem na 2 godziny nocnego "hukania" i z zamiarem przywiezienia kruszynki do domu. Cały tydzień siedzę na forum napalony na strzelanie i już marzę o jakimś nowym sprzęcie który pozwoli na strzelanie na dalsze odległości. Ze względu na przyjemność którą czerpię ze spędzania czasu na wolnym powietrzu zwłaszcza w lesie bardzo zainteresował mnie HFT. Trzymajcie kciuki za dostęp do wolnego czasu. HW30S
Re: Przywitaj Sie...Cześć forumowicze
![]() W końcu znalazłem ten temat ![]() Ćwierć wieku po zakończeniu zasadniczej służby wojskowej przypomniało mi się, że lubiłem strzelać i zacząłem coś z tym robić. Czytając tematy na forum pogłębiam swoją wiedzę a po kilku ( oo całych dwóch) wizytach na strzelnicy i strzelaniu z kilku różnych pistoletów, ałera i pompki już wiem, że to mi się podoba i ile to kosztuje ![]() ![]() Tyle o mnie, douwidzenia się w różnych tematach pozdrawiam A
Re: Przywitaj Sie...Witam wszystkich,
jestem nowy i zaczynam swoją drogę ze strzelaniem. Patent (P-K-G) i badania już mam, a obecnie czekam na licencję zawodową, która powinna na dniach przyjść. Cieszę się już na różne zawody, możliwość osobistego rozwoju i przygodę na strzelnicach. Dziękuję za wszelką pomoc na tym Forum i wiedza która jest tu dostępna. Pozdrawiam! |
|