Nowy nabytek - PCP które wybrać ?

Tematy dotyczące wiatrówek

Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi

Norman295
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
Reactions:
Tematy: 1
Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy

Re: Nowy nabytek - PCP które wybrać ?

Post autor: Norman295 »

Po paru postach i prywatnych wiadomościach zdecydowałem się na p35. Wolę plastik niż drewno, kwestia gustów :piwo: . Design samej broni bardzo mi się podoba, tak jak kolega wyżej napisał na forum jest parę tematów co i jak w nim ogarnąć (jeśli jest taka potrzeba). Sprzęt wisi w koszyku w zestawie ze strony pcphunters bo najtaniej wyszło :-D ewentualnie czekam na informację od jednego potencjalnego sprzedawcy już przygotowanego sprzętu. Dziękuję za chwilę uwagi, temat uważam za zamknięty.
elf
Zarejestrowany użytkownik
Reactions:
Tematy: 12
Grupa: Zarejestrowani użytkownicy

Post autor: elf »

Jak już dojdzie i ogarniesz, napisz co trzeba było poprawić... No chyba że trafiłeś na super sprzętu bez poprawek
Spa p10+szkiełko i oko
bruno_Hof
Reactions:
Tematy: 6

Post autor: bruno_Hof »

Norman295 pisze: 20 listopada 2023, 10:49 Po paru postach i prywatnych wiadomościach zdecydowałem się na p35. Dziękuję za chwilę uwagi, temat uważam za zamknięty.
O magazynkach w tym modelu czytałeś? Zawsze możesz zamówić u Darko. :-?
Norman295
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
Reactions:
Tematy: 1
Grupa: Nowo zarejestrowani użytkownicy

Post autor: Norman295 »

bruno_Hof pisze: 20 listopada 2023, 13:36
Norman295 pisze: 20 listopada 2023, 10:49 Po paru postach i prywatnych wiadomościach zdecydowałem się na p35. Dziękuję za chwilę uwagi, temat uważam za zamknięty.
O magazynkach w tym modelu czytałeś? Zawsze możesz zamówić u Darko. :-?
Właściwie to nie... Jak możesz to daj namiar gdzie mogę szukać bo chciałbym wiedzieć większość i na co się szykować. Bo sprzęt w drodze
Awatar użytkownika
wichura
Reactions:
Tematy: 5

Post autor: wichura »

Zaczekaj aż sprzęt do Ciebie dotrze, postrzelasz, będziesz wiedział czy magazynek jest ok, czy nie do końca. Przy magazynkach samoindeksujących wpadki zdarzają się nie tylko chińczykom, w FX też się może trafić. Wspomniany Darko (https://www.carm-magazines.com/carm-magazines.aspx) drukuje bardzo dobre magazynki, mam kilka do FX, nie narzekam. Ale i jemu trafił się "przypał". Dwóch kolegów zamówiło trzy czy cztery sztuki do Impacta, wszystkie poszły w kosz. Na tutejszym forum jest kolega Mim który też może coś druknąć, ale jego produktów nie znam, nie miałem, ale słyszałem że są ok.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Wiatrówki”