|
Nowy nabytek - PCP które wybrać ?Moderator: Moderatorzy wiatrówkowi
Re: Nowy nabytek - PCP które wybrać ?Po paru postach i prywatnych wiadomościach zdecydowałem się na p35. Wolę plastik niż drewno, kwestia gustów
![]() ![]()
Re: Nowy nabytek - PCP które wybrać ?Jak już dojdzie i ogarniesz, napisz co trzeba było poprawić... No chyba że trafiłeś na super sprzętu bez poprawek
Spa p10+szkiełko i oko
Re: Nowy nabytek - PCP które wybrać ?O magazynkach w tym modelu czytałeś? Zawsze możesz zamówić u Darko. ![]()
Re: Nowy nabytek - PCP które wybrać ?Właściwie to nie... Jak możesz to daj namiar gdzie mogę szukać bo chciałbym wiedzieć większość i na co się szykować. Bo sprzęt w drodze
Re: Nowy nabytek - PCP które wybrać ?Zaczekaj aż sprzęt do Ciebie dotrze, postrzelasz, będziesz wiedział czy magazynek jest ok, czy nie do końca. Przy magazynkach samoindeksujących wpadki zdarzają się nie tylko chińczykom, w FX też się może trafić. Wspomniany Darko (https://www.carm-magazines.com/carm-magazines.aspx) drukuje bardzo dobre magazynki, mam kilka do FX, nie narzekam. Ale i jemu trafił się "przypał". Dwóch kolegów zamówiło trzy czy cztery sztuki do Impacta, wszystkie poszły w kosz. Na tutejszym forum jest kolega Mim który też może coś druknąć, ale jego produktów nie znam, nie miałem, ale słyszałem że są ok.
|
|