frik pisze: ↑10 marca 2026, 23:39
To wracając do ad remu, moje pierwsze zakupy, nic wyjątkowego ale ja się jaram
I co??? I można bez Glocka? Ano można!!! I będzie kolega zadowolony. Zobaczy kolega
A żeby nie krzyczeli, że bez zdjęć, to mój odpowiednik Knedli w McDonaldzie w cenach raczej entry level:
Rug&CZ.jpeg
I jeszcze wersja samych już Knedli w uprzęży do Biedry, bo w majtasach strasznie uwiera a jak pod pachami porozwieszam to zaraz powoduje, że ręce szerzej trzymam z klamą pod lewą a ładownicami pod prawą. No i wtedy w tejrze Biedrze strasznie groźnie wyglądam, taki napakowany jak Arnold Nawet rzeczonego klamko - knedla nie muszę wyciągać, kiedy rozganiam kolejkę emerytek do promki w dżemach Same na boki fikają. Taki stelaż pod pachami zmienia całkowicie sens wielokotnie wałkowanego dylematu: Nosić, czy nie nosić
CZ_Biedra.jpeg
Latem wiadomo, na gołą skórę pod tiszerta, bo skórzane to sado macho całe jest. Wtedy, jak emerytki ruszą do kontrataku dobycie przez rozerwanie tiszerta "Rejtanem" i akcja
Pozdr,
TZ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AKGN pisze: ↑08 marca 2026, 11:07
No nie. Bo montaż zostawi, a tylko lunetę odwróci.
no aż takim idiotą to chyba nie jestem. a zastanowił się ktoś z was czemu akurat tak?!
a no dlatego że... nie chcę demontować przyrządów mechanicznych. często zdejmuję lunetę. montaż lunety jest znowu w ten sposób bo jak będzie odwrotnie to szkło w które patrzysz jest mocno oddalone od oka pod moje ustawienie kolby (nie mam w szkle pełnego światła) i muszę skracać kolbę co mi nie podchodzi. dlatego tak mi jest wygodniej.
Udało mi się dodać do kolekcji kolejny rodzynek. Tym razem rewolwer, Manurhin MR93.
Z ciekawostek - wyjmowany moduł spustu - cały mechanizm jest zamocowany do bocznej pokrywy, otwarcie bębna tym przyciskiem z prawej strony ramy. Rękojeści orginalne wykonywał Morini, ten od włoskich pistoletów sportowych. Rewolwer był wykonywany tylko na zamówienie , powstało 640 sztuk. Wygląda dość futurystycznie, SA strzela bardzo dobrze, ale spust DA ciężki i niezbyt płynny.
IMG_20260324_151828.jpg
IMG20260324111536.jpg
IMG_20260324_155416.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.